Twister-jev gosti milkshake

Obstaja več vrst milkshake-ov od sladoleda, sirupa do raznih mešanic. Ta recept zblenda vašo najljubšo čokoladico. Poskusite eksperimentirati in najdite svojo najljubšo okusno kombinacijo.

Sestavine:

  • 2–3 jušni žlici mleka, neobvezno
  • 1 ½ skodelica vanilijevega sladoleda, približno 3 kepice
  • 1 čokoladica, prepolovljena

Zadostuje za 1 porcijo

  • Porcija 295 ml
  • Kalorije 680
  • Maščobe 36 g
  • Nasičene maščobe 20 g
  • Holesterol 65 mg
  • Natrij 250 mg
  • Ogljikovi hidrati 81 g
  • Vlaknine 1 g
  • Sladkor 71 g
  • Beljakovine 14 g

V Twister posodo dodajte sladoled in polovico čokoladice; potisnite sladoled navzdol do rezila in posodo pokrijte s Twister pokrovom. Držite Twister pokrov in pritisnite ”Speed Up” do hitrosti 4. Med blendanjem vrtite Twister pokrov v nasprotni smeri urinega kazalca in blendajte do gladke strukture. S pritiskom na ”Pulse” ustavite blender in dodajte drugo polovico čokoladice. Zamenjajte pokrov in pritiskajte ”Pulse”, dokler čokoladica ne doseže željene enakomerne teksture.

Opomba: Mleko lahko opustite in ga ne dodate, kar zahteva le nekoliko več časa za blendanje. Znamka sladoleda lahko vpliva na gostoto milkshake-a. Vsak sladoled ima drugačno strukturo (je bolj trd ali kremast). Razmislite o opustitvi mleka, če uporabljate bolj kremast sladoled.

Twister posoda je idealna za pripravo humusa, masla iz oreščkov, otroške hrane, različnih omak in dressingov, sladoleda iz zmrznjenega sadja, gostih šejkov in še več!