HEART, SOUL & COLD-FORGED STEEL

Blendtec je veliko več kot le sklop matic in vijakov. Narejen je iz strasti do popolnosti iz cilja, da bi bili najnaprednejši mešalnik na svetu.

V družinski lasti

Blendtec ima sedež v Utahu in je zavezan več kot 400 lokalnim družinam, ki jih vzdržujemo. Odgovarjamo samo sebi in vam, naši stranki – nikoli delničarjem, osredotočenim na dobiček.

Ustanovil človek na misiji

Pred 45 leti se je mešalnik za poročno darilo pokvaril, kar je inženirja in izumitelja Toma Dicksona spodbudilo k vseživljenjskemu prizadevanju za izdelavo mešalnika, ki se ne bo pokvaril. (Dotlej je Tom poskušal uničiti približno 7000 ročajev za grablje.)

Obseden z inovacijami

Blendtec je odgovoren za nešteto inovacij pri mešanju in novosti v industriji, kot je naš kapacitivni vmesnik na dotik, petstranski dizajn posod in tehnologija za dušenje zvoka Stealth.

Nor na blenderje

Nihče ne razmišlja in ne skrbi za mešalnike bolj kot mi. Nobeno podjetje ni bolj predano napredovanju tehnologije mešanja in ustvarjanju vrhunskega mešalnika. (V lastni kuhinji izdelujemo mešalnike, ki jih želimo.)

Višji cilj

Uspevamo zaradi zgodb, ki jih vsak dan slišimo o tem, kako Blendtec vpliva na življenja. Pomagati ljudem pri hujšanju in zdravju je šele začetek. To je tisto, kar nas žene. To je več kot le trgovina, to je naš cilj.

BREZKOMPROMISNA KAKOVOST IN IZDELAVA

Oblikovano in izdelano v ZDA

Medtem ko je trend zunanje izvajanje, delamo vse, kar je mogoče, znotraj podjetja, pod eno streho. Ta prizadevanja so edini način, da izpolnimo naše stroge standarde kakovosti in presežemo vaša pričakovanja.

Izdelano iz vrhunskega materiala

Uporabljamo samo dele in surovine najvišje kakovosti, da zagotovimo leta brezhibnega mešanja, kot so naša rezila iz hladno kovanega jekla, ki so do 80 % debelejša in 10-krat močnejša od rezil konkurence.

Proizvedeno po strogih standardih

Stvari delamo na pravi način, nikoli na poceni način. Pri Blendtecu se vrhunska tehnologija srečuje s starim svetom izdelave v montažnih postajah, kjer majhne ekipe izdelajo in zapakirajo vsak mešalnik od začetka do konca.

BLENDER, KATEREM LAHKO VERJEMEŠ

Zmogljiv, vzdržljiv & lep

Vsak Blendtec je profesionalnega razreda z najmočnejšimi motorji v panogi, najdaljšo garancijo v poslu in modno naprednimi industrijskimi oblikami, ki izgledajo odlično na vašem pultu.

Neverjetno vsestranski

Od zdravih zelenih smutijev in masla iz orehov do slastnih sladoledov in vročih juh do svežih tretmajev za nego kože z mangom in avokadom.

Z Blendtec so možnosti omejene samo z vašo domišljijo.

Blendtec kozarci so varni, močni in izjemno enostavni za uporabo.

Onkraj mešanja

Blendtec omogoča najrazličnejše neverjetne stvari, kot je skrb za boljše zdravje družin, spodbujanje športnikov k večji zmogljivosti in pomoč sladokuscem pri premikanju kulinaričnih meja. Samo pomislite, kaj lahko Blendtec naredi za vas.