ZMOGLJIVOST, DIZAJN IN FUNKCIONALNOST

Ko vidite mešalnik Blendtec v akciji, je to le polovica zgodbe. Vsaka posamezna komponenta je bila zasnovana, preoblikovana, obdelana, preizkušena, ponovno preizkušena in podvržena najstrožjim korakom, ki si jih lahko zamislite. In vsaka najmanjša podrobnost ima svoj namen in zgodbo. Spodaj je kratek seznam razlogov, zaradi katerih so mešalniki Blendtec tako dobri – sčasoma boste opazili veliko več funkcij, ki jih ima vaš mešalnik Blendtec, da bodo vaša vsakodnevna mešanja še bolj prijetna.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Zagotavlja popolnoma gladko mešanico.

Naša patentirana petstranska zasnova posode samodejno potegne sestavine proti rezilu zahvaljujoč edinstveni kvadratni zasnovi, ki moti tok mešanja. Namesto da bi se sestavine vrtele v krogu, kot bi se v okroglem kozarcu, udarijo ob ravno stran kozarca. Inercija nato nosi sadje, led in karkoli drugega v mešanici ob strani kozarca, dokler ne dosežejo vrha mešanice. Na tej točki se obrnejo in vrnejo navzdol, naravnost proti vrtečemu rezilu.

Samo rezila Blendtec lahko izkoristijo osupljivo moč motorja Blendtec.

VZDRŽLJIVO REZILO

Rezila Blendtec so narejena iz hladno kovanega kaljenega jekla in so do 80 % debelejša in 10-krat močnejša od drugih rezil mešalnikov. Prav tako so topi namesto ostrih. Zakaj? Z rezilom, ki se vrti več kot 300 milj na uro, ni treba biti oster, da opravi delo. Namesto da bi z ostrimi robovi drobil led in zamrznjeno sadje, velika, topa zasnova zdrobi skoraj vse. Poleg tega je popolnoma varen za čiščenje.

Eden od razlogov, zakaj lahko rezila Blendtec zdrobijo skoraj vse, je ta, da njihove patentirane navpične konice kril in natančni koti prenašajo več moči kot druga rezila. Poleg tega izrazita zasnova z enim rezilom omogoča, da vaše sestavine enostavno padejo pred in za rezilom, namesto da bi potisnile sestavine stran od mešalnega vrtinca.

Blendtecovi neverjetni mešalniki so znani po svoji moči. Če niste seznanjeni s surovo močjo Blendteca, si oglejte Will It Blend? in videli boste, kaj mislimo. Toda če je zmogljiv motor srce vsakega mešalnika Blendtec, potem je posoda duša.

ENOSTAVNO UPRAVLJANJE

Mešalniki Blendtec imajo sodobne kontrole na dotik, ki ne le izgledajo odlično, ampak naredijo vse, od mešanja do čiščenja in to lažje kot kdaj koli prej.

Mešalniki Blendtec imajo digitalni zaslon, ki vam pove, koliko časa morate počakati, da je mešanica pripravljena. Prikazuje tudi, kako pogosto ste uporabljali svoj mešalnik Blendtec v njegovi življenjski dobi.

Zaslon na napravi Blendtec prikazuje preostali čas cikla mešanja in število opravljenih ciklov.

Odtočne luknje pomagajo, da se kozarec Blendtec popolnoma posuši.

POSODA JE UKRIVLJENA NA PRAVIH MESTIH

Ko postavite kozarec Blendtec na glavo, da se posuši, boste dobili nekaj dodatne pomoči gravitacije. Zaradi ukrivljenega dna in odtočnih lukenj je sušenje na zraku veliko učinkovitejše, kar podaljša življenjsko dobo vašega kozarca.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE

Mešalniki Blendtec so povsod gladki – od stranic ohišja do elektronskih krmilnikov. Elegantna, ploščata zasnova je zelo enostavna za čiščenje.

Tudi če kaj polijete, je čiščenje enostavno.

Poleg tega so območja tipk zaprta in zaščitena pred tekočinami.

Enostavno čiščenje.

MOČ

Ko gre za pripravo mlečnih napitkov, sladoleda, sadnih smutijev, arašidovega masla in drugih gostih mešanic, boste cenili dodatno moč, ki jo ponuja Blendtec.

Zakaj je torej mešalnik Blendtec tako močan? Vse je v motorju. Postavimo naš motor zraven motorja iz mešalnika z nizko močjo (tudi takšnih, ki “zahtevajo” enako moč) in enostavno je videti, kateri bi zmagal v boju. Naši motorji komercialnega razreda so ocenjeni na pravih 1560 vatov in 1800 vatov in so zasnovani za celo več kot to, da nudijo vrhunsko odvajanje toplote.

Motor hladimo tudi s posebno oblikovanim sedemkrakim ventilatorjem. Lopatice ventilatorja so neenakomerno velike in razporejene, kar odpravlja resonančne učinke (ki povzročajo glasen hrup), ki so pogosti pri standardnih ventilatorjih. To nam omogoča, da ohranjamo motor hladen z minimalnim hrupom ventilatorja.

V nasprotju z bronastimi pušami, ki se uporabljajo v večini mešalnikov z nizko močjo, uporabljamo ležaje, saj so ti tišji, omogočajo višje hitrosti in zagotavljajo daljšo življenjsko dobo.

Smoothie lokali obožujejo Blendtec ne le zaradi njihove zanesljivosti, ampak zato, ker smoothieji, ki jih ustvari Blendtec, prinašajo ponovne posle. Naša vrhunska zmogljivost motorja skupaj z varnostnim rezilom in ploščatim dizajnom strani kozarca je nepremagljiva kombinacija.

ENOSTAVNO ČIŠČENJE, ENOSTAVNA UPORABA

IČe ste kdaj uporabljali standardni kozarec mešalnika, veste, da je čiščenje lahko mučno – zlasti okoli utorov in pod rezilom. Blendtecovi kozarci z ravnimi stranicami niso le superzvezde pri mešanju. Prav tako jih je zelo enostavno očistiti!

Ravne stranice olajšajo strganje preostalih sestavin, široka oblika z enim rezilom pa vam omogoča, da pridete pod rezilo za morebitne preostale delce. Razstavljanje ni potrebno – poleg tega so kozarci Blendtec primerni za pomivanje v pomivalnem stroju.

Samo nekaj ​​stvari je preprostejših od čiščenja kozarca Blendtec.

ENOSTAVENO ZLAGANJE, ENOSTAVENO SHRANJEVANJE

Posode Blendtec so zasnovane tako, da jih je mogoče zlagati eden na enega, zato je shranjevanje preprosto. Naše posode smo sprva ponudili komercialnemu trgu, kjer je prostor na pultu izjemno dragocen.

Odkrili smo tudi, da se zloženi kozarci lahko zagozdijo skupaj tako tesno, da jih je težko ločiti. Zato smo zunanjim kotom naših kozarcev dodali “krilca”, ki preprečujejo zagozdenje in zagotavljajo, da lahko kozarce zlahka ločite vsakič.

Blendtecove posode FourSide in WildSide+ je mogoče zložiti in tako prihranite prostor in omogoča enostavno shranjevanje.

MOČ JEKLA

V mešalniku Blendtec se moč prenaša neposredno iz motorja na rezilo. Vsi vmesni deli so jekleni in obdelani za natančno prileganje. Rezultat tega pristopa jeklo na jeklu so nižje vibracije, zmanjšan hrup in povečana zanesljivost.

V skoraj vseh drugih mešalnikih gre moč iz motorja skozi zlomljivo plastično spojko. Sklopka je zasnovana tako, da se prekine, če se motor preobremeni, da se zaščiti motor. Na žalost ta oblika tudi omejuje moč mešanja in skrajša življenjsko dobo sklopke.

Mešalnik Blendtec po drugi strani samodejno zazna stanje preobremenitve in se izklopi, s čimer odpade potreba po zlomljivi plastični spojki.

Ste že kdaj opazili, ali ima vaš mešalnik zlomljivo plastično spojko? Če je tako, zdaj veste zakaj!

V skoraj vseh drugih mešalnikih gre moč iz motorja skozi zlomljivo plastično spojko. Sklopka je zasnovana tako, da se prekine, če se motor preobremeni, da se zaščiti motor. Na žalost ta oblika tudi omejuje moč mešanja in skrajša življenjsko dobo sklopke.

Mešalnik Blendtec po drugi strani samodejno zazna stanje preobremenitve in se izklopi, s čimer odpade potreba po zlomljivi plastični spojki.

Ste že kdaj opazili, ali ima vaš mešalnik zlomljivo plastično spojko? Če je tako, zdaj veste zakaj!

VSESTRANSKI POKROV

Pokrov mora narediti veliko več kot le zadržati mešanico v kozarcu, zlasti ko gre za mešanje vročih juh, ko segret zrak ustvarja pritisk na zaprt pokrov. Zato smo ustvarili odstranljivo odprtino, ki omogoča uhajanje pare med mešanjem.

In potem smo pomislili: “Če zračnik omogoča izhajanje pare, zakaj ne bi zračnik omogočal tudi vstopa sestavin?” Zato smo dodali odprtine, ki naredijo prav to.

Zdaj lahko sestavine dodajate sproti, ne da bi sploh odstranili pokrov.

Kozarci Blendtec imajo prezračevalne pokrove za prijemanje, ki omogočajo uhajanje vročega zraka in olajšajo dodajanje sestavin med mešanico.

Blendtec posode so varne, močne in izjemno enostavne za uporabo.

ENOSTAVNO ZA UPORABO

Blendtec posode so izdelani iz trpežnega Eastman Tritan™ kopoliestra. Kozarci so tudi brez BPA in certificirani po standardu NSF za varnost hrane v kuhinji. Poleg tega je material edinstveno oblikovan za izjemno dolgo življenjsko dobo.

Poleg tega so na kozarcih Blendtec vključene visokokontrastne in lahko berljive merilne oznake (za skodelice, unče, mililitre in centilitre), ki vam pomagajo dodati prave količine sestavin.