Classic 575 – črne barve

499,90 

SKU: 00110|

AMERIŠKA
KVALITETA

100% VAREN
NAKUP

HITRA
DOSTAVA

15 DNI ROK VRAČILA

Blendtec Classic 575 je klasični Blendtec-ov aparat, oziroma naslednik znanega Home Blender (HP3A) aparata, z izjemno močjo in raznovrstnostjo uporabe. S pomočjo že programiranih mešalnih ciklov omogoča enostavno pripravo smoothie-jev, sals, vročih juhic, kremnih sladic.

BLENDTEC CLASSIC 575 – ČRNE BARVE je svetovno priznani, najmočnejši in najboljši profesionalni kuhinjski mešalec, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za kruh, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari. Je nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju svežih, presnih in veganskih jedi. Blender lahko uporabite za ustvarjanje juh, desertov in dekadentnih jedi. S svojo elegantno obliko, zaseda mesto v mnogih sodobnih kuhinjah. Zaradi majhnosti in nizke višine posode, pa je primeren za postavitev na kuhinjski pult pod omarico.

Blendtec Classic 575 je klasični Blendtec-ov aparat, oziroma naslednik znanega Home Blender (HP3A) aparata, z izjemno močjo in raznovrstnostjo uporabe. S pomočjo že programiranih mešalnih ciklov omogoča enostavno pripravo smoothie-jev, sals, vročih juhic, kremnih sladic.

Paket vključuje:

 • Klasično 575 motor 1560W
 • 1,9 litrsko FourSide posodo s tesnilnim pokrovom, BPA free
 • Navodila za uporabo v slovenskem jeziku

Lastnosti aparata:

Ultimativni aparat, ki omogoča “vse v enem”
Blendtec Classic 575 je klasični Blendtec aparat, oziroma naslednik znanega Home Blender aparata, z izjemno močjo in raznovrstnostjo uporabe. S pomočjo že programiranih mešalnih ciklov omogoča enostavno pripravo smoothie-jev, sals, vročih juhic, kremnih sladic.

Programirani mešalni cikli
Napitke iz vašega najljubšega juice bar-a ali restavracije lahko sedaj pripravljate doma. Blendtec Classic 575 vključuje avtomatsko programirane mešalne cikle, naprimer smoothie ali juice ki ustvarijo popolno kremasti in zmešani napitek. Funkcija čiščenja (tipka clean), pa omogoča enostavno čiščenje posode.

Programirane časovne tipke “na dotik”
Blendtec Classic 575 ponuja dve avtomatski časovni tipki, tipko 60 sekund in tipko 90 sekund. S pritiskom na tipko tako prepustite aparatu, da pripravi recept kot je smoothie, juha, dressing in druge tekoče recepte, medtem ko vi med delovanjem aparata lahko opravljate druga kuhinjska opravila.

5 hitrostni način manualnega upravljanja
5 hitrostni način manualnega upravljanja omogoča, da sami regulirate hitrost mešanja, s čimer lahko regulirate pripravo receptov. Med mešanjem lahko izbirate različne tipke na levo ali na desno in s tem povečujete ali znižujete hitrost mešanja ali pritisnete in držite tipko “pulse”, za takojšnjo moč blendanja.

Tehnične lastnosti:

 • 3,0 HP motor
 • Moč: 1560W (realna moč ne peak power)
 • Gladka upravljalna enota, ki deluje z dotikom, enostavna za čiščenje
 • Programsko nastavljeni mešalni cikli: smoothie, čiščenje, 60 sekund, 90 sekund
 • 5 hitrostni manualni način upravljanja in pulse tipka
 • Barve: črna
 • Na osvetljenem display-u se odšteva/prikazuje čas mešalnega cikla
 • Dimenzije: 17,78 cm širina x 38,10 cm višina x 23,50 cm globina
 • Teža: 4,12 kg
 • Napetost 240V
 • Garancija 2 leti

GLAVNE PREDNOSTI IN LASTNOSTI APARATA BLENDTEC IN NAŠA OCENA

 • Z zavidljivo močjo, se Blendtec med vsemi aparati na svetovnem tržišču uvršča med najmočnejše blenderje. S svojo impresivno močjo omogoča pripravo napitkov v izjemno kratkem času, v povprečju med 25 in 45 sekundah pripravi gladke, osvežilne napitke iz zmrznjenega sadja kot tudi trše zelenolistnate zelenjave. (Ostali aparati na tržišču imajo moč nižjo kot 1200W in potrebujejo bistveno dlje časa, da pripravijo podobno konsistenco napitka in pri daljšem času tudi segrevajo vsebino napitka). V nobenem primeru se aparat, ki ima na primer manjšo moč kot 1000W ne more primerjati z visoko močjo 1560W, to se kaže ravno v tem, da nižje zmogljivi aparati niso zmožni zmešati napitkov v kratkem času in v takšni gladki konsistenci kot je to zmožen Blendtec.
 • Aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA in so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse posode so narejene brez strupenega Bisfenola-A in izjemnega pomena je, da kadar mešamo smoothie-je z visoko močjo, da se Bisfenol-A ne sprošča v zdravih napitkih. Iz plastične embalaže se lahko namreč Bisfenol A izluži v živilo, še posebej pri višji temperaturi, kar se pogosto zgodi pri aparatih, ki niso dovolj močni in potrebujejo dolgo časa da zmešajo gladko konsistenco in dlje časa kot traja čas blendanja, bolj se segrevajo napitki. Zato je ključnega pomena, da so posode v katerih pripravljate napitke BPA free.
 • Blendtec ima patentirano široko štiri (FourSide 1,9 litra) ali pet stransko (WIldSide+ 2,1 litra) veliko kvadratno posodo, s širokimi rezili, ki so topa, torej ne delujejo s pomočjo ostrine, ampak z močjo razbije sestavine. Tako se rezila ne krhajo in ni jih potrebno menjavati. Ravno tako je posoda oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali krem. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili da je iz Blendtec posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.
 • Blendtec ima na voljo tudi dodatno posodo Twister JAR, ki je manjša posoda (0.9 litra) in tako zelo primerna za pripravo manjših količin kot so oreščkova masla, presni siri, dressingi, kremni namazi. Z aparatom Blendtec boste tako popolnoma zadovoljili potrebe po manjših in večjih količinah, kot tudi po enostavnih ali zahtevnejših receptih.

Primerjalna tabela in razlike med Blendtec modeli za domačo uporabo:

Title

Go to Top