Designer 650 Blender – INOX

749,90 

SKU: 00109|

AMERIŠKA
KVALITETA

100% VAREN
NAKUP

HITRA
DOSTAVA

15 DNI ROK VRAČILA

BLENDTEC DESIGNER BLENDER 650 s posodo 2,7l WILDSIDE+ INOX je svetovno priznani, najboljši in najmočnejši profesionalni kuhinjski mešalec z močjo 1560 W, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za kruh, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari.

BLENDTEC DESIGNER BLENDER 650 s posodo 2,7 l WILDSIDE+ INOX je svetovno priznani, najmočnejši in najboljši profesionalni kuhinjski mešalec z močjo 1560 W, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za kruh, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari. Je nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju svežih, presnih in veganskih jedi. Blender lahko uporabite za ustvarjanje juh, desertov in dekadentnih jedi. Zaradi svoje elegantne oblike, zaseda mesto v sodobnih kuhinjah. Zaradi majhne in elegantne oblike, je primeren za postavitev na kuhinjski pult pod omarico.

Blendtec aparat odlikuje edinstvena moč 1560 W (namočnejši blender na svetovnem tržišču!), z direktnim pogonskim motorjem, 37.000 obratov v minuti

Blendtec aparati se upravljajo s pomočjo tehnologije Smart – Touch Tec-nology. Praktično upravljanje s tipkami deluje z dotikom, na voljo pa je že šest programiranih mešalnih ciklov. Modri LCD ekran uprizarja različne nastavitve in odšteva čas mešanja, poleg programskih tipk imate pa možnost tudi samostojnega upravljanja, s katerim sami določate hitrost in jakost mešanja z manualno tipko “speed up”, “speed down”. Prednost Blendtec aparatov je tudi v tem, da vam s pomočjo display-a odšteva čas in medtem ko mešate ni potrebno stati zraven aparata, saj aparat mešalni cikel zaključi sam. Z odštevalnikom časa tudi točno veste koliko časa traja čas mešanja.

Lastnosti:

 • Volumen: 2,7 litrska posoda Wildside+ ( BPA free – brez bisfenola-A)
 • Rezilo: 10,16 centimetrski nož (nerjaveče jeklo)
 • Garancija: 8 LET (na motor in posodo)
 • Blendtec aparati so projektirani in proizvedeni v ZDA
 • 3,0 motor z največjo močjo
 • Osvetljen, digitalni zaslon na dotik
 • 6 vnaprej programiranih ciklov: omake , oreščki, ledeno drobljenje, margarita, smoothie, sladoled, celi sok, vroča juha in fondu
 • 8-stopenjski kapacitivni drsnik + na dotik
 • Osvetljeni zaslon prikazuje preostali čas mešanja
 • Oblikovani zaključek za lažje čiščenje
 • Dimenzije: 18 x 24 x 38 cm (širina x globina x višina)
 • Teža: 4,2 kg

Paket vsebuje:

 • Podnožje motorja Designer 650 z WILDSIDE+ posodo brez BPA z odzračevalnim pokrovom.

PREDPROGRAMIRANI FINE TUNED BLEND CIKLUSI

Nič več ugibanja! Serija Designer je sestavljena iz šestih programiranih ciklov: testo, lomljenje ledu, sladoled, sok iz celih kosov sadja, vorča juha. Ta ekskluzivna tehnologija cikla mešanja ustvarja popolne mešanice le s pritiskom na gumb.

8 ROČNE HITROSTI + PULZ

Zdaj imate popoln nadzor nad hitrostjo mešanja dobesedno na dosegu roke. S preprostim dotikom ali drsenjem prsta imate popoln nadzor nad hitrostjo mešanja. Izberete lahko katerokoli hitrost ali premikate prst od leve proti desni, da povečate ali zmanjšate hitrost. Poleg drsnika je krmiljenje stop in pulz.

WILDSIDE+ POSODA

Blendtec ima patentirano široko posodo, s širokimi rezili, ki so oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali dressingov. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili da je iz Blendtec-ove posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.

8-LETNA GARANCIJA

Designer 650 je opremljen z 8-letno garancijo, najdaljšo garancijo v svojem razredu. Njegova konstrukcija pa naj bi trajala dlje, kar pomeni, da je naprava, ki jo boste
lahko uporabljali vse življenje.

Osvetljeni gumbi za upravljanje z dotikom. Z digitalnim zaslonom na dotik z ikonami, ki so lahko vidne, je Designer 650 bolj vsestranski in preprost za uporabo.

Zaslon osvetli z enim samim dotikom in se samodejno se izklopi. Zaslon je poplnoma raven kar omogoča preprosto čiščenje.

GLAVNE PREDNOSTI IN LASTNOSTI APARATA BLENDTEC IN NAŠA OCENA

 • Z zavidljivo močjo 1560W, se Blendtec med vsemi aparati na svetovnem tržišču uvršča med najmočnejše blenderje. S svojo impresivno močjo omogoča pripravo napitkov v izjemno kratkem času, v povprečju med 25 in 45 sekundah pripravi gladke, osvežilne napitke iz zmrznjenega sadja kot tudi trše zelenolistnate zelenjave. (Ostali aparati na tržišču imajo moč nižjo kot 1200W in potrebujejo bistveno dlje časa, da pripravijo podobno konsistenco napitka in pri daljšem času tudi segrevajo vsebino napitka) V nobenem primeru se aparat, ki ima na primer manjšo moč kot 1000W ne more primerjati z visoko močjo 1560W, to se kaže ravno v tem, da nižje zmogljivi aparati niso zmožni zmešati napitkov v kratkem času in v takšni gladki konsistenci kot je to zmožen Blendtec.
 • Aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA in so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse posode so narejene brez strupenega Bisfenola-A in izjemnega pomena je, da kadar mešamo smoothie-je z visoko močjo, da se Bisfenol-A ne sprošča v zdravih napitkih. Iz plastične embalaže se lahko namreč Bisfenol A izluži v živilo, še posebej pri višji temperaturi, kar se pogosto zgodi pri aparatih, ki niso dovolj močni in potrebujejo dolgo časa da zmešajo gladko konsistenco in dlje časa kot traja čas blendanja, bolj se segrevajo napitki. Zato je ključnega pomena, da so posode v katerih pripravljate napitke BPA free.
 • Blendtec ima patentirano široko štiri in pet stransko posodo, s širokimi rezili, ki so topa, torej ne delujejo s pomočjo ostrine, ampak z močjo razbije sestavine. Tako se rezila ne krhajo in ni jih potrebno menjavati. Ravno tako je posoda oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali krem. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili da je iz Blendtec posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.
 • Blendtec ima na voljo tudi dodatno posodo Twister JAR, ki je manjša posoda (0.9 litra) in tako zelo primerna za pripravo manjših količin kot so oreščkova masla, presni siri, dressingi, kremni namazi. Z aparatom Blendtec boste tako popolnoma zadovoljili potrebe po manjših in večjih količinah, kot tudi po enostavnih ali zahtevnejših receptih.

Primerjalna tabela in razlike med Blendtec modeli za domačo uporabo:

Title

Go to Top