Spacesaver 825 Blender 1800 W (z eno 1.9L posodo)

1.349,90 

SKU: 00141|

AMERIŠKA
KVALITETA

100% VAREN
NAKUP

HITRA
DOSTAVA

15 DNI ROK VRAČILA

BLENDTEC SPACESAVER 825 BLENDER je profesionalni blender za pripravo smoothie-jev, frapejev in drugih napitkov, ki zaradi svoje manjše oblike omogoča praktično pripravo na lokacijah, kjer je omejena delovna površina. Blendtec Space Saver blender je najboljši in najmočnejši profesionalni kuhinjski mešalec, z močjo kar 1800 W, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za kruh, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari.

Podnožje blenderja SpaceSaver 825 je najmanjše.V industriji profesionalnih mešalnikov je bil prvotno SpaceSaver ustvarjen za uporabo v barih. SpaceSaver-ja odlikuje veliko funkcij, ki so običajne na dražjih mešalnikih, le da SpaceSaver na delovnem pultu zasede manj prostora in je tako najbolj primeren za lokacije, ki imajo manjše delovne pulte.

Lastnosti:

 • 30 predprogramiranih mešalnih ciklov
 • modri display
 • možnost vgraditve pod pult
 • zaposleni lahko med pripravo opravljajo drugo delo, kar pomeni da ni potrebno stati zraven mešalnika, saj samostojno opravi delo in se potem ugasne
 • različni mešalni cikli delujejo z različnimi hitrostmi, kar pomeni, da jih prilagodite glede na različne napitke in sestavine, ki jih uporabljate in hkrati vedno zagotavljate enako kvaliteto napitkov
 • moč: 1800 W
 • dimenzije: 22,9 cm x 47,5 cm x 22,9 cm (širina x višina x globina)
 • teža: 7,6 kg

Paket vsebuje:

 • mešalnik
 • 1 x 1,9 litrska posoda
 • 1 x pokrov

GLAVNE PREDNOSTI IN LASTNOSTI APARATA BLENDTEC IN NAŠA OCENA

 • Z zavidljivo močjo 1800W, se Blendtec med vsemi aparati na svetovnem tržišču uvršča med najmočnejše blenderje. S svojo impresivno močjo omogoča pripravo napitkov v izjemno kratkem času, v povprečju med 25 in 45 sekundah pripravi gladke, osvežilne napitke iz zmrznjenega sadja kot tudi trše zelenolistnate zelenjave. (Ostali aparati na tržišču imajo moč nižjo kot 1200W in potrebujejo bistveno dlje časa, da pripravijo podobno konsistenco napitka in pri daljšem času tudi segrevajo vsebino napitka). V nobenem primeru se aparat, ki ima na primer manjšo moč kot 1000W ne more primerjati z visoko močjo 1800, to se kaže ravno v tem, da nižje zmogljivi aparati niso zmožni zmešati napitkov v kratkem času in v takšni gladki konsistenci kot je to zmožen Blendtec.
 • Aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA in so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse posode so narejene brez strupenega Bisfenola-A in izjemnega pomena je, da kadar mešamo smoothie-je z visoko močjo, da se Bisfenol-A ne sprošča v zdravih napitkih. Iz plastične embalaže se lahko namreč Bisfenol A izluži v živilo, še posebej pri višji temperaturi, kar se pogosto zgodi pri aparatih, ki niso dovolj močni in potrebujejo dolgo časa, da zmešajo gladko konsistenco in dlje časa kot traja čas blendanja, bolj se segrevajo napitki. Zato je ključnega pomena, da so posode v katerih pripravljate napitke BPA free.
 • Blendtec ima patentirano široko štiri in pet stransko posodo, s širokimi rezili, ki so topa, torej ne delujejo s pomočjo ostrine, ampak z močjo razbije sestavine. Tako se rezila ne krhajo in ni jih potrebno menjavati. Ravno tako je posoda oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali krem. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili, da je iz Blendtec posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.
 • Blendtec ima na voljo tudi dodatno posodo Twister JAR, ki je manjša posoda (0.9 litra) in tako zelo primerna za pripravo manjših količin kot so oreščkova masla, presni siri, dressingi, kremni namazi. Z aparatom Blendtec boste tako popolnoma zadovoljili potrebe po manjših in večjih količinah, kot tudi po enostavnih ali zahtevnejših receptih.

Title

Go to Top