Total Blender – črne barve

539,91 

10% Off

SKU: 00101|

In stock

AMERIŠKA
KVALITETA

100% VAREN
NAKUP

HITRA
DOSTAVA

15 DNI ROK VRAČILA

BLENDTEC TOTAL BLENDER z 2,7 litrsko posodo WILDSIDE+ ČRNE BARVE je svetovno priznani, najboljši in najmočnejši profesionalni kuhinjski mešalec z močjo 1560 W, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za palačinke, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari.TOTAL BLENDER je zmogljiv, vsestranski in enostavnen za čiščenje.

Total Blender je združil vse moči in značilnosti, zaradi katerih je Blendtec najboljša izbira profesionalcev. Profesionalci so za priprave jedi in napitkov, za mešanje, že leta uporabljali prav stroje Blendtec v najboljših kavarnah,juice barih po vsem svetu. Total Blender ponuja enake odlične rezultate v vašem domu!

Total Blender ima šest predprogramiranih ciklov in sicer za:Lomljenje ledu, smothie, vroča juha, sladoled, celo sadje in priprava testa. Ta ekskluzivna tehnologija cikla mešanja ustvarja popolne mešanice le s pritiskom na gumb.

BLENDTEC TOTAL BLENDER je svetovno priznani, najmočnejši in najboljši profesionalni kuhinjski mešalec z močjo 1560 W, s katerim si lahko pripravite organske, sveže napitke, zelene kašaste sokove, smoothie-je, sadne in zelenjavne sokove, domače sladolede, capuccino, različne omake, salse, testo za kruh, mlete oreščke, oreščkova masla in še mnogo drugih stvari. Je nepogrešljiv pripomoček pri ustvarjanju svežih, presnih in veganskih jedi. Blender lahko uporabite za ustvarjanje juh, desertov in dekadentnih jedi. Zaradi svoje elegantne oblike, zaseda mesto v sodobnih kuhinjah. Zaradi majhne in elegantne oblike, je primeren za postavitev na kuhinjski pult pod omarico.

Blendtec aparat odlikuje edinstvena moč 1560 W (namočnejši blender na svetovnem tržišču!), z direktnim pogonskim motorjem, 37.000 obratov v minuti

Lastnosti:

 • Volumen posode: 2,7 litrska posoda ( BPA free – brez bisfenola-A), WILDSIDE+
 • Rezilo: 7,60 centimetrski nož (nerjaveče jeklo)
 • Teža: 3,3 kilograma
  Dimenzije (ŠxDxV): 18 x 20 x 38 cm
 • 1560 vatov, 230 voltov, SLO napajalni kabel
 • Garancija: 2 leti (na motor in posodo)
 • BLENDTEC APARATI SO projektirani in proizvedeni v ZDA
 • 3,0 HP motor z največjo močjo
 • 10 naraščajočih hitrosti + impulz
 • Oblikovana plastika
 • Barve: črna, rdeča, bela
 • Popolnoma zatesnjena tipka za upravljanje – vmesnik na dotik za enostavno čiščenje
 • Predprogramirani cikli: smothie, testo, vroča juha, celi sok, sladoled, drobljenje ledu
 • Osvetljeni časovnik LCD-prikazovalnika prikaže preostali čas mešanice

GLAVNE PREDNOSTI IN LASTNOSTI APARATA BLENDTEC IN NAŠA OCENA

 • Z zavidljivo močjo 1560W, se Blendtec med vsemi aparati na svetovnem tržišču uvršča med najmočnejše blenderje. S svojo impresivno močjo omogoča pripravo napitkov v izjemno kratkem času, v povprečju med 25 in 45 sekundah pripravi gladke, osvežilne napitke iz zmrznjenega sadja kot tudi trše zelenolistnate zelenjave. (Ostali aparati na tržišču imajo moč nižjo kot 1200W in potrebujejo bistveno dlje časa, da pripravijo podobno konsistenco napitka in pri daljšem času tudi segrevajo vsebino napitka). V nobenem primeru se aparat, ki ima na primer manjšo moč kot 1000W ne more primerjati z visoko močjo 1560W, to se kaže ravno v tem, da nižje zmogljivi aparati niso zmožni zmešati napitkov v kratkem času in v takšni gladki konsistenci kot je to zmožen Blendtec.
 • Aparati Blendtec so zasnovani in proizvedeni v ZDA in so narejeni iz visoko kakovostnih materialov, vse posode so narejene brez strupenega Bisfenola-A in izjemnega pomena je, da kadar mešamo smoothie-je z visoko močjo, da se Bisfenol-A ne sprošča v zdravih napitkih. Iz plastične embalaže se lahko namreč Bisfenol A izluži v živilo, še posebej pri višji temperaturi, kar se pogosto zgodi pri aparatih, ki niso dovolj močni in potrebujejo dolgo časa da zmešajo gladko konsistenco in dlje časa kot traja čas blendanja, bolj se segrevajo napitki. Zato je ključnega pomena, da so posode v katerih pripravljate napitke BPA free.
 • Blendtec ima patentirano široko štiri in pet stransko posodo, s širokimi rezili, ki so topa, torej ne delujejo s pomočjo ostrine, ampak z močjo razbije sestavine. Tako se rezila ne krhajo in ni jih potrebno menjavati. Ravno tako je posoda oblikovana tako, da pod rezili nikoli ne zastajajo ostanki hrane, napitkov ali krem. Po različnih preizkušnjah konkurenčnih blenderjev, smo ocenili da je iz Blendtec posode najlažje z lopatico dobiti vse sestavine, predvsem tudi gostejše omake, oreščkova masla, ki v drugih mešalnikih običajno zastanejo pod rezili in jih zaradi višine posode in ožje oblike izjemno težko spravite ven iz posode.
 • Blendtec ima na voljo tudi dodatno posodo Twister JAR, ki je manjša posoda (0.9 litra) in tako zelo primerna za pripravo manjših količin kot so oreščkova masla, presni siri, dressingi, kremni namazi. Z aparatom Blendtec boste tako popolnoma zadovoljili potrebe po manjših in večjih količinah, kot tudi po enostavnih ali zahtevnejših receptih.

Primerjalna tabela in razlike med Blendtec modeli za domačo uporabo:

Title

Go to Top